Opstart pediatrische revalidatie

Vanaf vandaag zal ik, Nele Van Craesbeek, de kinesitherapeutische specialisatie ‘pediatrische revalidatie’ aanbieden in groepspraktijk in praktijk Triade. Hiermee richt ik me op baby’s, peuters, kleuters, kinderen en adolescenten die bij mij terecht kunnen voor psychomotorische, neuromotorische, musculoskeletale en respiratoire kinesitherapie en revalidatie. 

Ik studeerde in 2019 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie binnen de specialisatie ‘musculoskeletale revalidatie’ en in 2020 binnen de specialisatie ‘pediatrische revalidatie’. Door het bijwonen van nationale en internationale bijscholingen blijf ik op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied van de pediatrische revalidatie. 

In mijn begeleiding zet ik in op een professionele samenwerking met ouders, artsen, (zorg)leerkrachten en externe zorgverleners. Hierbij focus ik op een warme en persoonlijke aanpak, op maat van ieder kind.  

Bij specifieke indicaties en afhankelijk van de hulpvraag wordt gebruik gemaakt van verschillende gestandaardiseerde en genormeerde motorische tests. Op basis van de resultaten van deze tests worden specifieke behandeldoelen en een behandelplan opgesteld. 

Voor bijkomende informatie kan u mij steeds contacteren via nele.vancraesbeek@triadelommel.be

Op zoek naar iets?

Andere Topics

LAatste 5 Berichten

Volg ons ook op